Teraz jest 10 wrz 2010, o 08:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wielkopolskie Centrum Kredytowe - HOME CREDIT
PostNapisane: 26 kwi 2010, o 19:12 

HOME CREDIT
WIELKOPOLSKIE CENTRUM FINANSOWE

Profesjonalna firma doradztwa finansowego oferuje swoje usługi w zakresie doboru odpowiedniego
kredytu hipotecznego na zakup nieruchomości nowej lub z rynku wtórnego.
Jeżeli planują Państwo taki zakup to nasza oferta spełni w pełni Państwa oczekiwania.

Jeżeli posiadają Państwo już swoją nieruchomość a maja planowane lub nieplanowane wydatki nasi doradcy
dobiorą odpowiednią pożyczkę hipoteczna która pozwoli na spełnienie swoich marzeń.
Ofertę tą kierujemy również do osób które posiadają nieruchomość użyczoną od osób trzecich.

W momencie jeżeli maja Państwo kilka kredytów bankowych gdzie suma rat przekracza Państwa możliwości finansowe
nasi doradcy firma nasza pomoże w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego którego zabezpieczeniem może być
nieruchomość.

O ile wszystkie powyższe oferty kierujemy głównie do osób z tzw: czystym bik-iem lub z drobnymi opóźnieniami
o tyle oferty opisane poniżej kierujemy również do osób z zadłużeniami,komornikiem,wpisanych do bik
i innych baz.

Pomoc dla osób zadłużonych jest skierowana do wszystkich tych z Państwa którzy maja duże zadłużenia
nawet powyżej 90 dni,maja komornika,są w biku i innych bazach.
Głównym wymogiem jest posiadanie nieruchomości oraz zamieszkiwanie w Poznaniu lub jego najbliższej
okolicy.

Naszym najnowszym produktem są CHWILÓWKI czyli krótkoterminowe (jeden miesiąc z możliwością przedłużenia)
pożyczki.Jest możliwość uzyskania takiej chwilówki również dla osoby z komornikiem.
W przypadku chwilówek obsługujemy rejon całego województwa Wielkopolskiego.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE

- KREDYTY HIPOTECZNE
- POŻYCZKI HIPOTECZNE
- KONSOLIDACJA POD NIERUCHOMOŚĆ
- POMOC DLA OSÓB ZADŁUŻONYCH ''ODDŁUŻANIE''
- POŻYCZKI POZABANKOWE
- CHWILÓWKI

OBSŁUGUJEMY REJON POZNANIA I NAJBLIŻSZYCH OKOLIC OKOLIC

HOME CREDIT
WIELKOPOLSKIE CENTRUM FINANSOWE
LIDER W KREDYTACH I POŻYCZKACH HIPOTECZNYCH

Jesteśmy do Państwa dyspozycji od Poniedziałku do Piątku w godzinach od 9:00 do 17:00

Tel: (+48) 782-954-909,
Tel: (+48) 783-358-083,
Tel: (061) 624-78-37,
Tel: (061) 641-76-03
GG: 20839403
E-mail: hipotekapoznan@wp.pl
E-mail: finansewcentrum@home.pl

Więcej informacji na stronie internetowej
[url]
http://www.finansewcentrum.pl[/url]

ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ

http://www.finansewcentrum.pl

Tytuł: Re: Wielkopolskie Centrum Kredytowe - HOME CREDIT
PostNapisane: 17 maja 2010, o 20:00 

Pisałes gdzies że potrzebujesz kredytu

Witam wiem z własnego doświadczenia zeby zwiekszyci szanse na uzyskanie kredytu . wypełnijcie kilka wniosków o kontakt z bankiem bank odzwoni za darmo ze strony www.torpedabiznes.pl.tl

Moja rada jest taka wypełnij wnosek o kontakt z bankiem ze strony www.torpedabiznes.pl.tl

Ja tam dostałem 25 tys zł a jestem w bik-u

Ja zaciognełem kredyt w City hadlowy . ze strony www.torpedabiznes.pl.tl Ale to twój wybur ja tak robiłem i trafiłem i jak nawet odmówią w 4 wnioskach to w 5 jest decyzja pozytywna w tym samym banku nie wiem co to decyduje ale tak jest . I co najleprz dzwonili do mnie po 3 razy z tego samego Banku i nik się nieczepiał ze jurz zkładałem .

Z poważaniem

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1